Nieuw toegevoegd:
 
 
 
Horecavervoer
 
Het uitgaansleven gaat gepaard met gezelligheid, waarbij het nuttigen van alcoholische drankjes niet ondenkbaar zijn.
 
Veel mensen vinden dit een goede reden om zelf niet te gaan autorijden. Daarnaast is het veel gezelliger om met uw vriendengroep in één auto te worden vervoert!
 
Bij Taxi Pastoor kunt u terecht voor disco- en horecavervoer. Op allerlei evenementen en locale activiteiten zijn wij te vinden. Onze chauffeur brengt u veilig naar de gewenste bestemming. Daar kunt u mee thuiskomen!
 
Onze huisregels kunt u vinden onder de foto's.
 
 
 

1. In al onze taxi's en taxibusjes gelden een algeheel rookverbod.

2. Tijdens de rit mogen er geen frisdranken, alcohol, drugs en etenswaren   genuttigd worden. (Denk aan patat, shoarma en  pizza's e.d) 

3. In onze taxibusjes mogen maximaal 8 personen vervoert worden.

4. In onze gewone taxi's mogen maximaal 4 personen vervoert worden.

5. Tijdens de rit moet de taxameter aanstaan. Deze gaat uit zodra de laatste passagier is uitgestapt. (Dit geldt voor zowel de gewone taxi's  en taxibussen).

6. Prijsafspraken dienen ten alle tijde via de centrale gemaakt te worden. Het is in geen enkel geval mogelijk om deze met de chauffeur te bespreken.

7. Onze taxi's rijden 24 uur per dag en 7 dagen per week. Gedurende deze tijden kunt u een taxi bestellen. Omdat we willen weten met wie wij te maken hebben, is het belangrijk dat dat u belt met nummerweergave. Telefonische bestellingen zonder nummerweergave worden geen taxi's naar toe gestuurd.

8. Passagiers die zich jegens het personeel van taxi pastoor niet netjes gedragen worden geweigerd en krijgen een aangetekende brief van het Taxibedrijf. Een kopie van deze brief gaat ook naar de gemeente en naar de politie.

Wie voor het bovenstaande in aanmerking komt, kan geen gebruik meer maken van alle rijdende taxi's in Hoogeveen en omstreken.

Deze regels zijn voor u en voor onze veiligheid!

Voor vragen en opmerkingen kunt u mailen naar: info@taxipastoor.nl

 

 

 © 2015 - Taxi Pastoor